icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233961
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 augusti 2016 00:38
2

Intervalltisdag

Jäklar så bra det gick idag!!! Först värmde jag upp, joggade och körde lite lätt löpskolning. Sedan körde jag 6x1000m i 5:41min/km med 2:00 gåvila emellan. Jag har fortfarande aldrig gjort ett dåligt pass i mina Salming Race. Äntligen är fotbollsträningen igång igen så det inte är så öde på Spånga IP. Jag hade grymt bra draghjälp av Spånga fotbollslag som sprang 200m-stafett medan jag körde tusingarna. Jag körde ju tusingar, så jag försökte låta bli att haka på. Gick så där... ;)

Bara känslan, att lyckas pressa upp pulsen över 90% (92 till och med) av max.... shiiiit det trodde jag inte att jag kunde längre, men idag gjorde jag det SEX gånger! :D

Aaaah jag hade glömt hur härligt man mår efteråt. Just nu gör det inget att jag har träningsvärk sen bollhelvetet igår. Konstigt egentligen att det går att springa så inihelvete fort med träningsvärk i alla de viktiga musklerna...

Teori: Det går bättre att springa riktigt "jävla-fort" på intervallerna om jag har träningsvärk för då har jag redan ont i kroppen, så då gör det inte så stor skillnad.

Sov gott, om ni är vakna annars önskar jag er en god morgon när ni vaknar :D :D :D

Gillar

Kommentarer

  • 24 augusti 2016 09:11

    God Morgon! :-)

  • 24 augusti 2016 10:53

    Godmorgon Johan, vad fint ni har gjort det!

    Jag ska genast rumstera om och nosa överallt :D :D :D

    laugh

Logga in för att skriva en kommentar.