icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 1991599
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
11 juni 2010 16:10

Inte så illa ändå

Det är verkligen tröttande att gå och handla, oavsett hur smidigt man försöker göra det. I alla fall om man ska veckohandla till hela familjen, det blir mycket att bära och en väldig massa att sortera när man kommer hem. Ibland kommer man på att man glömt saker, lika ofta undrar man hur man tänkte när man lade ner en viss vara i vagnen. Men nu är det gjort för den här gången.

Nu har jag dessutom allt för att bjuda på middag imorgon, potatissallad (egen) och diverse plockmat till i form av lax, kött och kyckling. Det kommer att bli strålande, det kommer att finnas något till alla. Efterrätten blir kanelbakade bananer och glass, receptet finns här: http://www.matdagboken.se/?p=recept&KategoriID=43&ReceptID=1196

Fast maten har gått bra, jag har hållit mig inom ramarna för det rimliga och snart ska vi ha gräddstuvad ungnötslever och kokt potatis. Levern var så fin att det inte gick att motstå helt enkelt! Det känns som att jag hittat flytet nu!

Jag äter något som de flesta kanske inte kallar frukost, men 1 ägg, 1 glas mjölk och i förekommande fall en halv burk keso är väldigt mycket för mig. Nästan för mycket, faktiskt. Mer mat än jag egentligen orkar tänka på så tidigt. Men det slinker ner åtminstone, alltid något. Fast om det gör någon skillnad för resten av dagen vete katten. Jag tycker inte det. Det som gör mest skillnad tycker jag nog är att jag rappar på med middagen så den inte blir så sen som den blir i vanliga fall. Det är nog nästan det som gör mest skillnad för då hinner jag inte bli så vansinnigt hungrig och äter inte lika mycket.
 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.