icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2172571
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 juli 2016 21:36
5

Inte en enda

Vi gick en underbar långpromenad, älskling och jag. Bland annat följde vi spåret i Grimsta, det röda. Vi vandrade genom hela Vällingby, gick runt Spånga, gick över en stor jäkla kulle (Granholmstopppen?) och hälsade på korna som gick där. I en god bit över 4,5 timma var vi ute och promenerade kors och tvärs, över 21km blev det och inte en enda pokemon hittade vi ;)

Jag tror vi kan ha varit de enda i hela Stockholm som var ute och gick för att gå, utan att jaga de där små fickmonstrena faktiskt. Vi är dinosaurier, älskling och  jag, i det avseendet. Bara gå för att prata med varandra, är det någon som gör det nu för tiden?

Det blev i alla fall ingen löpning idag, men det tror jag knappast benen beklagar sig för... :D

Middagen blir ju ganska sen på det här viset, vi är nyss hemkomna, men det får bli så då för jag måste nog äta något efter en sån här långpromenad :D

Jag hoppas lite på att vikten fortsätter ner imorgon faktiskt, det vore trevligt. Nu vet jag att den hoppar upp och ner, det är så den gör, men det vore trevligt om den kunde hoppa lite mer ner än upp även denna vecka. Jag är lite otålig, jag vill ner under 70 nu. :D

På det hela taget är jag jättenöjd, både med dagens motion och med maten. Så även om vikten inte uppför sig imorgon så vet jag att jag gjort det jag ska, och kan inte göra mer.

Gillar

Kommentarer

 • 20 jul 2016 21:39
  Bella50

  Du kan ju din kropp. Håller en 👍

 • 20 jul 2016 21:45

  Du får en av mig med yessmiley

 • 20 jul 2016 21:49

  Tack snälla :D

 • 20 jul 2016 21:49
  gasten
  Det klarar du! Pepp, pepp!
 • 20 jul 2016 21:52

  Jag ska göra mitt bästa :D

Logga in för att skriva en kommentar.