icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2471014
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 november 2014 15:24
2

Inspirationen slog till

Det var när jag tittade på bilden på fitnesshörnet som det slog mig att jag inte gjort klart. Inspirationen slog till, och med hjälp av min älskling fixade vi till det där sista lilla extra som behövdes för att det ska bli det fina fitnesshörn jag ville ha!

Så ser det ut nu (bilden ovanför), komplett med muskelkartan, balansbrädan, rumblerollern och alla de andra grejerna som hör till. Längst ner står Paolos träningsbibel, redo att nyttjas. Ovanför ligger gummibanden, hantlarna och yogamattan. På hyllan över det står högtalarna och vattenflaskan och överst hittar vi TV och Bluerayspelare. På bilden nedanför ser man hur det såg ut igår:

Jämför bilderna, visst blev det bättre med en extra hylla att ha mina grejer på? Små medel, men stor skillnad tycker jag.

Nu är jag riktigt nöjd igen, och känner ett akut behov av att testa hur det känns att träna där också. Jag är ganska säker på att det kommer att kännas utmärkt :-)

Det gäller att göra det så lätt för sig som möjligt, lätt och roligt. Om sakerna finns tillgängliga dessutom ökar chansen att de används jämfört med sådant som stuvas undan under sängen eller bakom en dörr.

"Out if sight, out of mind" gäller inte bara sötsaker, det gäller även träningssaker ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevligt dag!

Gillar

Kommentarer

  • 27 nov 2014 20:45
    properra

    Haha, lika bra att ha det fixat på en gång, innan inspirationen försvinner😴. Men med din härliga energi kan det inte bli något annat än gjort! 

  • 28 nov 2014 09:41

    Tänk om det funnits (kanske det gör) en digital muskelkarta. Du kopplar några sensorer till dina muskler och kan titta på skärmen hur dessa rör sig under dina pass.

    Häftigt alltså! enlightened

Logga in för att skriva en kommentar.