icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917294
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 oktober 2010 17:49

Inomhuslöpning

Nu har jag testat foot podden på löpband, och det tänker jag göra fler gånger. Delvis för att jag får så mycket intressanta siffror. Löpbandet och klockan ligger hyfsat nära varandra, så jag väljer att tro på den som påstår att jag springer långsammast (klockan) bara för att det stämmer bättre med resten av siffrorna (kadens, puls). Det rör sig om under 3% fel, så det faller inom det rimligas gräns men jag ska ändå fortsätta gräva lite. Det var skönt att det fungerade bra i alla fall, en mil på 1 timma och 9 minuter är jag nöjd med.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.