icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5085232
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
1 March 2017 10:24
16

Inga fler långtävlingar på ett tag

b6434e0a-46db-4fd3-90bc-91be0f516944.jpg

Bara den träning vi tycker är kul och som vi mår bra av. laugh

Vi har varit på diverse preliminära undersökningar och allt ser så bra ut, rätt antal av allting och full rulle samtliga gånger. Rena mexikanska hoppande bönan. smiley

Nästa gång får vi förmodligen veta om det är en han eller hon, och det (och mycket mer) är vi nyfikna på både mannen och jag. 

Det enda som rör till det är att vi flyttar snart, så jag måste byta barnmorska. Det är olyckligt men oundvikligt. Om två veckor får vi nycklarna till huset, om fyra veckor flyttar vi. Det går inte att ändra nu.

 Den jag går till nu vet hur mycket jag tränar i vanliga fall och höjer inte på ögonbrynen när jag tränar 6-7 timmar en vecka. Det är ändå mindre än jag brukade. Men jag undrar jag, om inte en ny barnmorska, en som inte känner till min bakgrund, inte blir lite nervös av allt mitt tränande. Hon jag går till bara ler och säger att jag är så van att det är inga problem, lyssna på kroppen. Det är jag rätt bra på, och det vet hon.

Jag skulle önska att de där sakerna stod i min journal, en del gör det säkert men inte alla de där små viktiga förtroendesakerna som gör att vi kommunicerar så bra. Som gör att jag vet att hon förstår mig. Det är resultatet av att jag gått till samma barnmorska i över tio år, och en sådan relation bygger man inte upp igen i brådrasket, och definitivt inte på fem månader. Tyvärr är pendla 35 mil ingen lösning heller laugh

Nu är det ännu viktigare att jag faktiskt håller koll på kosten, äter varierar och hälsosamt och sköter träningen. Chansen att lyckas när man är över 40 är så himla dålig att jag inte chansar. heart laugh

 

Gillar

Kommentarer

  • 1 Mar 2017 10:39
    paloma

    ♡ GRATTIS ♡

    Vad roligt, då passar ju flytten till eget hus perfektsmiley

    Lycka till!

  • 1 Mar 2017 10:44
    Marison6

    Grattis  till er och hoppas nya barnmorskan känner att du är trygg i hur du lever och tränar. smiley

  • 1 Mar 2017 12:08
    Tita

    Men oj vad har jag nu missat ???? Tusen, tusen grattis och lycka till till er alla tre jag blir verkligen glad för din /er skull👏😀😃

    Så lägligt med husköpet och en stor tomt! Visste ni det här då ni skrev kontraktet?

    Jag förstår din oro men du har en bra kropp och ungt sinne då du tränat så mycket. Jag tror på dig!! Du har ett öppet och glad så du blir säkert bra mottagen och omhändertagen på den nya  mottagningen också.

    Vilken underbar bild på skorna😄

    Senast uppdaterad 1 Mar 2017 12:09

  • 1 Mar 2017 12:34
    gittan52

    Men så roligt, stort grattis!  smiley

  • 1 Mar 2017 14:05
    Donnina

    Vilket roligt besked, lycka till! Hoppas du kommer att må bra hela tiden du har kvar fram till förlossningen! Ta inte i alltför hårt i samband med flytten även om du är vältränad! smiley

  • 1 Mar 2017 15:16
    Emmi11

    Ett jättegrattis till er!laughheart

  • 1 Mar 2017 15:43
    Ankan123

    heart Grattis till bebisen.
    Tror inte det finns någon naturmänniska av kvinnokön som kan/får lova att slå av på takten bara för att hon är gravid. Deras liv löper säkert på som vanligt och det mår säkert du bäst av oxå.

    Kanske inte köra ända in i kaklet om du nu är av den naturen men den träning din kropp mår bra av är väl strålande.

    Vi har ofta gravida med på F&S :-)
    Jag tror (hoppas) inte barnmorskor är av den gamla typen längre. De har nog gått i pension laugh

     

     

  • 1 Mar 2017 17:49
    mosel

    GRATTIS!!! laugh

  • 1 Mar 2017 17:53

    Gratis LadyG då förstår jag längtan till eget hus och trädgård, uppskatar det med nu när jag lever ett gjordnära liv ihgen, för var sängen bara ett tvunget ställe vila på, mens man ladade om,

    Var räd om er ni är två nu, låt andra lyfta det tunga är mycket jobb med flyttar.

    Kan var din trädgård snart. I år börjar blomorna stå på tur.

    db17fbcb-4782-493f-9f1c-88e3c05b11c8.jpg

    Senast uppdaterad 1 Mar 2017 17:54

  • 1 Mar 2017 17:57
    LUAL

    Grattis💐

  • 1 Mar 2017 18:20

    Tusen tack allesammans! Idag spenderade vi en hel dag på IKEA, kollade in smarta lösningar och började räkna på vad det kan gå lös på att inreda en barnkammare också. Vi får se var det landar, jag har släktingar som hört av sig med erbjudanden om att de vill skänka babymöbler, skötbord och spjälsäng och allt vad det är så slutnotan blir kanske inte så blodig. Men en del måste vi ju skaffa, särskilt barnsäkerhetsgrejer smiley

    Visste ni att man kan gå igenom hela IKEA utan att spendera en krona? Stadium däremot, där åkte jag dit på två par tights med rejält plats för magen laugh
    Jag är ingen 36/38 längre laugh

    Tita, nej vi hade ingen aning när husköpet gjordes upp, men vi har försökt i flera år så det var som om det var husköpet som avgjorde saken på något vis. Hade nästan gett upp faktiskt, det har gått så länge utan resultat och en månad efter att vi skrivit kontrakt så vips! laugh 

     

    Senast uppdaterad 1 Mar 2017 18:21

  • 1 Mar 2017 23:13
    Helen4

    Grattis!
    Skönt ibland när livet "ställer till det" lite!
    Vår första var inte planerad gick super.

  • 2 Mar 2017 08:11
    Bella50

    Oj, så härligt...men jag bara gapade 😲

    Fattade ingenting  ...men blev ju så klart jätteglad för din /er skull.

    Så lägligt med en liten "mini-älskling" ...mammaledighet och baby-mys i nya huset m.m. 

    Dessutom många "barnvakter" i närheten och din pappa som får vara nära oftare än innan. 

    Allt gott framöver 👏👏❤

    Senast uppdaterad 2 Mar 2017 22:35

  • 2 Mar 2017 11:11

    Tusen tack laugh

     

  • 20 Mar 2017 12:37

    Så jädra skoj, grattis!! heartsmileyyes

Logga in för att skriva en kommentar.