icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125728
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 juni 2011 12:08

Igång igen

En mindre härlig massage och en reäl natts sömn gjorde susen - älsklingen gjorde ett kanonjobb med mina stela muskler. :-) Idag funderar jag t om på jogg, fast lugnt då. Dels är det 25 grader i skuggan vid det här laget och dels är jag inte hundra på att benen är så okej som de ger sken av :-) Fast en sakta jogg skulle inte sitta fel, känna efter hur det känns s a s. Rehabövningarna ska jag absolut ta tag i idag, dem skippade jag igår med hänsyn till magnus och gluteus medius :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.