icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233967
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 juni 2024 14:33
2

Ibland blir jag nöjd

Börjar på en ny omgång styrketräning, och jag börjar om på noll. 

Eftersom det gick så bra förra gången har jag börjat på en ny omgång Madcow, styrkelabbet.se/madcow/

Kanske började jag på lite väl låga vikter men hellre det än för mycket. Jag kan justera om några veckor, om det fortfarande känns för tamt.

Paula är med och leker träna förstås, så vilan blir ganska mycket dans och sprattel laugh

Men medan Paula dansade järnet till Ghosts senaste singel körde jag knäböj, bänkpress och stångrodd. Mycket lätta vikter, åtminstone om jag ska bedöma mängden träningsvärk jag har (ingen) laugh

Knäböjen var som mest uppe i 42,5kg och för mig är det egentligen inte alls mycket. Jag böjde på över 90kg tidigare, men varför chansa. Det var länge sedan jag körde knäböj och jag väger inte ~70kg heller, prova +20kg till som benen ska hålla styr på, så är vi överens. 

Bänkpressen och stångrodden körde jag med enbart stången som väger 20kg, det kändes inte ens. Men åter igen, jag tar det hellre lugnt och får justera upp om några veckor än överdriver och blir skadad.

2d7b1cda-dca5-4d75-9e2f-9e1f7229d852.jpg

Tittade till mina bin och det är ett starkt och fint samhälle jag har. Jag är lite osäker på vad jag kan hjälpa dem med för att de ska fortsätta vara så nöjda som de är, men de hummade och brummade belåtet medan jag pysslade. Inte ens tillstymmelsen till irritation. De är väldigt många, men jag beklagar mig inte laugh

Jag satte i varroabrickan för att se om de är angripna eller hur det ser ut, så får vi se. Det kanske är läge att börja en behandling snart? Vi får se vad brickan säger.

I eftermiddag/kväll ska vi grilla med barnbarnen, det ska bli roligt. Jag hade en vag förhoppning om att hinna jogga en liten runda idag, men vi får väl se hur det blir med det... Det är väldigt varmt och när vi kommer hem kanske jag inte orkar.

Jag får se helt enkelt.

 

Gillar

Kommentarer

  • 25 juni 2024 15:29
    MagganD

    Jag tror att du är klok nog att veta vad som är bäst för dig när det gäller träning. Bra med låga vikter. Känns det för lätt kan du väl göra ett par repetitioner till. 😄

    Jogga ska du nog göra någon gång mellan klockan 21 och 07. *tipsar*

  • 25 juni 2024 15:34

    Tack MagganD! Det är ingen dålig idé faktiskt, då borde den värsta värmen vikit ner sig! 

Logga in för att skriva en kommentar.