icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917368
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 augusti 2016 22:54

Ibland bara lossnar det

Jag gav mig ut på en löprunda, avsikten var 5km lugnt (ca 7 min/km) + 5 snabba km (ca 6:40) + 5 lugna km (ca 7 min/km). Tanken var att träna inför Stockholm Halvmarathon lite, känna på farten. Resultatet blev 6:58 (rätt nära!), 6:26 (nja) och 6:41 (njae) i snitt per 5km...
Jag hade ju goda intentioner i alla fall laugh

Fast det var grymt skönt att det gick så bra att springa, om jag enbart utgår från hur det kändes så var det ett perfekt pass. Farterna var inte riktigt de jag hade räknat med, men känslan fanns där. 

Grymt skön känsla!

Jag vet inte varför det bara flyter på så bra just nu, men jag tänker inte skåda given häst i munnen. Jag tackar och tar emot. Några frikadeller blev det inte, älskling gjorde en jättegod köttfärssås istället och vi provade en ny sorts pasta, glutenfri, som ska vara gjord på linser. Det var jättegott! Den pastan kommer vi nog att köpa fler gånger, den var mättande och god, lite annorlunda men den smakade annorlunda på ett bra sätt.

Vilken lyx att få stiga upp ur badet, ren och trött och sätta sig till bords. Ibland är det skönt att slippa laga mat faktiskt, och det säger jag trots att jag i vanliga fall tycker det är jätteroligt. Jag antar att omväxling förnöjer.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.