icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651783
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 mars 2010 11:59
2

Ibland är vi sams och ibland inte

Min kropp och jag försöker nog hålla sams större delen av tiden, men på sistone har vi haft lite olika åsikter om saker och ting. Jag vill motionera, min kropp är seg och ovillig. Jag vill stiga upp i vettig tid om mornarna men det vill inte kroppen. Så håller det på. Den intellektuella delen av mig, delen som fattar de flesta beslut, vill en sak medan den exekutiva delen av mig inte är med på noterna.

Så döm om min förvåning när vågen visade -1kg idag. Varför? Igår sprang jag försvisso, på löpband men ändock i över en timma totalt. Träningsvärken av styrketräningen i måndags börjar så sakteliga klinga av. Jag har återtagit kontrollen över maten, väger allt igen och skriver upp det. Men på bara ett dygn ska inte en återtagen kontroll kunna ge så stort utslag.

Antagligen har jag tappat en massa vätska, men vart kom den ifrån från första början i så fall och hur blev jag av med den? Ibland är min kropp ett mystierium. Ett bråkigt dito till och med. Men det är den enda jag har så jag får väl försöka bli sams med den.

Kommentarer

  • 24 mar 2010 12:27
    Grattis till -1kg! :) Ja det är ett mysterium, det håller jag med om. Man kan aldrig räkna ut hur kroppen ska reagera på saker känns det som...
  • 24 mar 2010 13:01
    Grattis till ditt fina minus, duktigt. Det gäller att försöka få kroppen med på det man vill göra. Inte så roligt om man är osams eftersom man ändå måste vara tillsammans. Ha det bra.

Logga in för att skriva en kommentar.