icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2974187
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 oktober 2010 19:13
2

I did it!

När jag sätter igång så sätter jag igång! Flera lådor med gamla videoband, några sopsäckar blandade gamla papper och kasse efter kasse med gammalt skräp, gamla datorprylar och grejer som möjligen gick att använda för tio år sen. Jag vet inte hur många kubikmeter skräp vi röjt ut, men det känns så skönt! Det som är kvar nu är sådant som faktiskt har en betydelse, som barnens teckningar, nallar och (hela) leksaker, böcker och minnessaker som fotografier.

Men så trött jag är i musklerna. Jag har burit, lyft och kånkat oavbrutet hela eftermiddagen och är så mör i kroppen nu att det är sanslöst. Varenda pinal, allt, har jag lyft minst en gång och burit omkring på. Det gamla akvariet, bokhyllan, skrivbordets alla delar och köksbordet. Jösses, det är säkert tio års samlat skräp, allt som jag inte vetat om jag behöver eller ej har åkt ner i förrådet. Men det jag inte saknat på den här tiden kan jag ju faktiskt kasta, så nu har jag kastat. Och kastat... och kastat.

Jag borde gjort det tidigare. Varför jag inte vågat ta itu med det tidigare vet jag inte för nu när det är gjort är det ju underbart skönt att ha det gjort!

Kommentarer

  • 16 okt 2010 08:10
    Så lätt det är att spara på alldeles för mycket skräp. Här skulle det verkligen behövas en stor genomgång, både i bostaden och i förrådet. Jag har börjat flera gånger, men sen har det tagit stopp. Det enda som är färdigutrensat är i mina bokhyllor. Jag körde massor av kassar med gamla böcker till "Unga Liv" i somras. Nu återstår de bokhyllor som innehåller sambos gamla böcker. Dem törs jag inte ge mig på :-)
  • 16 okt 2010 08:24
    gittan52
    Härligt!

Logga in för att skriva en kommentar.