icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234080
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
11 september 2012 01:14
3

Höstens godaste

Jag är så nöjd, vi satte ju morötter och kålrot i våras och det fick vi skörda nu. Vi har nallat i omgångar i grönsakslandet, men nu var även rödbetorna klara så vi gjorde ugnsrostade rotsaker med kyckling till middag. Det enda vi inte odlat själva var kycklingen och blomkålen, allt det andra kom från egen odling. Det smakar så mycket bättre när man drivit upp plantorna själv, lustigt nog. Jag hoppas jag får till ett bra pass imorgon, helst ett rappt och fint intervallpass inför halvmaran. Få upp lite fart också.

Kommentarer

  • 11 september 2012 07:29
    Underbart gott med egenodlade grönsaker. Hann inte i våras men till nästa säsong skall de bli.. Hur lång är loppet du skall springa... är väl ett par mil kan jag tro :)
  • 11 september 2012 08:47
    O va gott o som sägs eget är alltid bäst, här vart det inget på grund av huset i Norge, Men till näst år, Ha ett bra pass idag
  • 11 september 2012 09:56
    Audrina, en halvmara är 21,1km (en halv marathon) så visst är det ett par mil - nästan exakt ;) Jaropi, jag kan förstå om det blev för tajt om tid i år med nytt hus och allt men till nästa år... :-)

Logga in för att skriva en kommentar.