icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2522373
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 januari 2013 13:55
2

Hemmastyrka

Valde att köra styrkepasset hemma på parketten istället, jag vet ju vilka muskler jag ska träna idag så det var bara att köra igång underkroppsträningen. Men först armhävningsutmaningen. Den trodde jag i mitt stilla sinne inte att jag skulle klara idag faktiskt. 95 stycken. Låter löjligt många. Men försöka måste jag ju, så jag tog ett set i taget. Och se på fanicken, det höll hela vägen fast jag var rejält trött efteråt och mjölksyran i bröstet har inte riktigt släppt än känns det som. För det mesta kom jag ihåg att andas ckså, det är största felet jag gör annars. När det går tungt håller jag andan, och då får man ju verkligen mer syre till de arbetande musklerna... Sen körde jag vanliga benböj med kroppsvikten, mest för att värma upp benmusklerna lite innan jag kastade mig över höftlyften. Musslan körde jag näst sist och bowlaren valde jag att köra allra sist för att försäkra mig om att musklerna verkligen var varma. Bowlaren är en form av enbensknäböj som är riktigt tung (inte så tung som pistoler dock, dem ska jag bemästra en dag): Bowlaren: [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/444/Enbensboj-Bowlaren.html[/LANK] Pistoler: [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/%20460/Enbensboj-Pistols.html[/LANK] armhävningar 20, 25, 15, 15, 20 benböj 10x10 enbens höftlyft 10x3 hö + vä tvåbens höftlyft 10x3 musslan 10x3 hö + vä bowlaren 10x3 hö + vä Musslan, bra förklarad: [LANK]http://www.youtube.com/watch?v=Ll2Ex9xFMms[/LANK]

Kommentarer

  • 30 jan 2013 14:25
    Blendy04
    Jag glömmer jämt att andas eller så andas jag yttligt, korta andetag. Inte bra alls.
  • 31 jan 2013 09:21
    Man blir trött väldigt fort om man slutar andas bra har jag märkt så jag försöker verkligen jobba på saken!

Logga in för att skriva en kommentar.