icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2682003
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 oktober 2013 20:26
3

Helnöjd :-)

I morse damp vågen ner på 63,5kg vilket är hektot ifrån lägstanoteringen, och det är jag belåten med. Allt går som det ska med andra ord, och chansen finns att det blir mer nedgång eftersom vi gått på gamex idag, och även om promenad inte är så ansträngande blir det jobbigt att gå och stå på ett mässgolv hela dagen. Vi käkade en väldigt sen lunch på subway [LANK]http://subway.se/sv/meny/naeringsinnehall/naeringstabeller/[/LANK], jag valde en 15cm sub med kycklingbröst och mörkt bröd. 290kcal ska den innehålla enligt deras tabeller, jag valde bort ost och dressing, men det verkar lite för lite ändå. Bara brödet borde vara 200-250kcal, och sen tillkommer sallad, gurka, tomat, oliver, lök och kyckling...? Å andra sidan är det förskräckligt lite kalorier i grönsakerna, och kycklingbitarna de lägger i är inte så förskräckligt stor. Sen pallrade vi oss hem med en ny gitarr, min älskling köpte den åt mig och jag älskar den! Det är en röd Les Paul, smäcker om halsen så att jag kommer åt att greppa den som man ska och kan ta ackorden utan att kämpa lika mycket. Jag har väldigt små händer :-) Som det nu råkade bli har jag nästan glömt middag, men nu står i alla fall laxen i ugnen och gosar till sig. Sen middag, men det får bli så. Jag hade alldeles för roligt med gitarren för att tänka på det där med mat! Rocksmith 2014 är faktiskt t om bättre än föregångaren, och ersätter det gamla spelet helt. Man kan spela två stycken också, så det gjorde vi äldsta dottern och jag, eftersom vi nu har två elgitarrer hemma. Den gamla svarta är också bra, men den nya röda känns mer rätt helt enkelt. Jag kan inte förklara det, men det kanske är med gitarrer som med skor?

Kommentarer

 • 31 okt 2013 21:22
  Rogann
  Grattis vad roligt med din vikt, även att du fick en gitarr!!!!!
 • 1 nov 2013 14:48
  oups
  Bra jobbat tjejen. Tack för tipset om Subway, såg att det finns i Visby också. Trevlig helg.
 • 1 nov 2013 14:49
  Tack Rogann och oups :-)

Logga in för att skriva en kommentar.