icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233995
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 augusti 2013 21:12

Har vi bråttom idag?

Inspirerad av andra löpare och deras tankar om komforttempo gav jag mig ut för att gasa lite. 3x2000m (tvåtusingar) ställer lite krav på både uthållighet och fart, en lagom kombination för en ultralöpare. Avsikten var att hålla halvmarafart på mina tvåtusingar och vila två minuter mellan varje tvåtusing för att orka hålla bra fart genom alla intervaller, men det blev snabbare än milfarten av någon anledning. Första tvåtusingen gick mycket nära tävlingsfarten på 5 000m och det kände till och med jag att det var för fort så jag försökte dämpa farten lite, försökte tänka mig för. De andra båda tvåtusingarna gick fortfarande fortare än milfart, mycket fortare än jag hade tänkt mig med andra ord men jag kan knappast beklaga mig över att benen är mer löpvilliga och starkare än jag trodde. Det kan ha berott på träningsvärken faktiskt, för det brukar nästan alltid vara så att jag springer fortare med en viss mängd träningsvärk i kroppen. Nåja, jag fick ett bra pass i alla fall och det är väl huvudsaken.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.