icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234051
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
1 oktober 2021 09:50
2

Gruppen "Vi som tränar"

Gruppen "Vi som tränar" går in i en ny månad, och av skadan blir man vis. Jag har inte gått med kvasten, frågan är om jag ska det? Gå in i oktobertråden och följ med i diskussionen så får vi se hur vi gör med det där. 

Jag önskar er alla en trevlig helg!

 

Gillar

Kommentarer

  • 4 oktober 2021 09:43
    BirtheX

    Gå gärna med kvasten LadyG... jag får aviseringar som jag inte kan ta bort..

  • 4 oktober 2021 12:41

    Du är inte kvar i gruppen BirthieX sedan länge, kolla med Johan i så fall för det är ingen jag kan göra något åt länge. 

Logga in för att skriva en kommentar.