icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234109
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
7 september 2012 09:24
1

Gråväderdag

Solen sken lika intensivt igår som den är frånvarande idag. Möten och tider att passa hela dagen kommer att hacka upp schemat, inte mycket blir det gjort men mycket folk kommer jag att möta. Risken för bacillusker är hög nu i förkylningstider. Det bara kryllar av snuviga människor överallt, omöjligt att skydda sig. Ändå har jag inte drabbats på flera år. Fascinerande egentligen, men jag har kanske haft en vansinnig tur :-) Lunchen idag får bli vad det blir, jag har inte så mycket att säga till om idag eftersom ett av mötena är ett lunchmöte. Då kompromissar alla, man äter det man kan av det som bjuds. Ingen tid att vara pimpinett och kräsen, det är ändå inte maten som är det primära på ett lunchmöte. Maten är enbart där för att man måste äta, nån gång. Jag önskar att jag hade tid att fixa till det och städa här hemma, jag skulle vilja höstbona lite. Fixa lite med kuddar, byta gardiner och lite sånt, men när ska man hinna sånt egentligen? I helgen? Allt ska göras på helgerna känns det som. Sova kan man ju glömma om allt ska göras som man skulle vilja göra på helgerna. Dags att göra en priolista snart, så jag inte blir stressad i onödan. Det finns inget bättre än att ställa upp allt man vill göra i en lista, gradera det i viktighetsordning och stryka oviktiga saker, eller delegera om det går. Det tar ner stressen flera hack faktiskt, bara att man tar kontrollen över situationen.

Kommentarer

  • 7 september 2012 13:03
    du har nog fått bra immunförsvar av all löpning :) visst är det skönt med listor! situationen blir överblickbar, och känslan när man kan stryka över en sak, lovely ;)

Logga in för att skriva en kommentar.