icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473875
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 november 2012 16:49

Gråväder delux

Vilken grå dag det var idag. Molnen hängde så regntunga att det kändes som om jag skulle slå huvudet i dem om jag hoppade lite. Det var så gråmurrigt ute att jag faktiskt tog reflexväst på mig trots att jag skulle springa mitt på dagen. Det blev en rätt okej 6,4km lång runda, jag körde ytterligare en del av [KURSIV]Zombies, run![/KURSIV] idag men idag hade jag stängt av chases. Nån måtta får det vara :-) Totalt blev det fyra pass den här veckan, och trots frånvaron av riktigt långpass blev veckodistansen rätt okej (35km). Förhoppningsvis flyter det på nu.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.