icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234126
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 december 2011 12:10
3

Gott nytt år

Snart åker vi till min pappa, imorgon egentligen men det känns snart med tanke på hur mycket jag har kvar att göra. Vikten är stabil som en klippa helt plötsligt, jag antar att det beror på att jag inte sprungit på flera dagar. På bilden nedan syns en flitigt använd julklapp som jag fick av älsklingen. Den har en hård knopp på undersidan som inte likt hårdplast plattar ut sig lite så det blir lättare. Nej, den här rackaren är stenhård, och inte överdrivet stor heller så jag har kort tid på mig att reagera jämfört med om den hade varit stor. Än så länge måste jag ha en hand emot katternas klösmöbel för att inte stjälpa, men jag jobbar på at kunna balansera utan extra stöd. Jag behöver inte ens hålla mig i, utan bara sätta handen emot något så blir fötterna stabila. Antar att det beror på taskigt balanssinne. När jag kan stå på den utan större problem är fdet dags att börja använda den i andra övningar för att stärka fötter, fotleder och varenda muskel som har med balansen att göra!

Kommentarer

 • 26 december 2011 20:32
  Det där kommer göra under för balansen! Tänk vad stolt du kommer var när du står helt utan stöd :)
 • 26 december 2011 20:40
  Ja, jag hoppas verkligen det för jag har rätt kasst balanssinne. Jag brukar säga att jag skulle kunna snubbla på en månstråle, fast sanningen är att jag behöver ingen månstråle för att tappa balansen emellanåt :-)
 • 29 december 2011 18:31
  gittan52
  Åh, tack för påminnelsen, jag har ju faktiskt en balansplatta ligger under byrån i mitt rum.... Har inte plockat fram den ur paketet än. Men nu när mina kristaller är på plats så är det nog dags att ta fram den!

Logga in för att skriva en kommentar.