icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234115
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 december 2011 17:02
4

God fortsättning

Hör ett skrammel från köket. Tystnad. Sen: "-Vet du hur mycket ris som rymms i ett paket?" "-Nej, ingen aning" svarar jag. "-Ungefär ett halvt köksgolv!" [FET]God fortsättning![/FET]

Kommentarer

 • 25 december 2011 17:56
  Hihi! God fortsättning.
 • 25 december 2011 17:58
  Tack det samma :-)
 • 25 december 2011 19:07
  Tack det samma Funderade över en sak när jag var ute och traskade i mörkret med hundarna.... - kalori in och ut ok det håller jag helt med om MEN varför verkar det spela roll om man delar upp måltiderna på flera gånger eller äter få men större mål? - Verkar som om ett rispaket rymmer ungefär som en hundvattenskål....
 • 25 december 2011 21:25
  För min del blir det lätt så att om jag äter flera små mål blir jag aldrig riktigt mätt, så jag äter för mycket till sist. Några få större mål gör mig mätt och belåten, då står jag mig länge och tänker inte alls på mat eller snacks. Fast det där är egentligen bara mentala grejer. Kcal in - kcal ut är det som gäller i grunden, oavsett om man föredrar små men många mål eller få men större. Det man väljer (för det är ju ett aktivt val alla gör, att äta ofta eller sällan) är helt enkelt det man lättast håller fast vid mentalt, det som underlättar att hålla ett underskott mest för den enskilda individen.

Logga in för att skriva en kommentar.