icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917386
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
13 augusti 2015 10:59
1

Gnällig idag

Idga är jag lite gnällig, träningsvärken är lite mer än bara mysig och jag har lite svårt att röra armarna som jag vill. Ett problem, med tanke på att jag har ganska mycket att göra.

Allting går saktare, inte för att jag är mer eftertänksam eller filosofisk för tillfället utan för att det gör ont att fäkta omkring för mycket :-)

Jag har börjat samla ihop recept och ideer till nästa högtid på receptsidan, halloween, och nånstans i bakhuvudet skvalpar det omkring lite tankar inför advent och jul. Det är kul att ha en hemsida att pyssla med, och den har varit väldigt skön att ha. Den fungerar precis som jag hade tänkt mig, plötsligt står jag där i butiken och vill göra nån maträtt men jag minns inte ingredienserna. Några snabba klick senare har jag recept, ingredienser och allt i telefonen.

När jag sen ska laga mat är den lika behändig på plattan som står i sitt ställ, då skrollar jag fram till instruktionerna och kan följa dem utan att gegga ner plattan. Jag är väldigt nöjd med projektet måste jag erkänna.

Med tanke på att hösten är här kommer det att bli lite annan mat i recepten nu, rotmos till exempel och saker man kan göra med rödbetor och andra av säsongens godsaker. Inläggningar, både snabbvarianter och sådana som kräver mer insats. Grytor, långkok, soppor. Sådant som hör hösten till helt enkelt.

Det ska bli trevligt det med. Bara träningsvärken vill gå över :-)

Gillar

Kommentarer

  • 14 aug 2015 11:01
    Apetina

    Härligt att laga mat efter årstidernas tillgångar, och rotmos som är så gott!

Logga in för att skriva en kommentar.