icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970169
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 april 2011 10:17
7

Glassen till trots

Igår hittade jag blåbär i frysen och ville prompt ha varma blåbär med glass. Ytterligae en sån där liten guldkant på tillvaron som jag inte vill vara utan. Tänkte att det gör inget om vikten stiger lite. Det gjorde den inte? Vikten är stadig på 67,8 istället för 68,6, jag känner igen det där. Viktnedgången ut som en trappa. Tyvärr är det snart dags att ge upp. April är snart slut. 7 maj ska jag tävla och det gör man inte på underskott, så det börjar bli dags att fundera på vila och mat. Låta kroppen hämta sig från all tuff träning, superkopensera lite och fylla på glygokendepåerna. Med bara lite tajming kommer det att gå bra. Sista långpasset kör jag imorgon, sen är det bara två lätta pass kvar. Massage, vila, mat, lugn och ro. Mer kan jag inte göra.

Kommentarer

 • 29 apr 2011 11:13
  Jag blir riktigt nervös!! (Är själv INTE bra på att tävla ;-)) Men du verkar ha läget under kontroll, heja heja!!
 • 29 apr 2011 11:29
  Nä nu får du lägga in om du ska hinna))) ät för sjutton ät! Ja Kör på o hoppas du får det till me allt,, men (hos cidding) jag pratar ju me dig Vart är tävlingen da o hur långt
 • 29 apr 2011 11:32
  Xara, man vänjer sig till sist (vid att vara nervös ska jag väl tillägga) :-) jaropi, jag äter som en soptunna :-) Tävlingen jag deltar i är 50km på Lidingö: [LANK]http://ultra50k.runnersworld.se/artiklar/tavlingsinformation-lordagen-den-7-maj.htm[/LANK]
 • 29 apr 2011 11:47
  Det där lätt tungt,, många tuffa backar,, ja nog behövr du all energi du kan få,, Ja jag antar du lägger in måste ju vara jobbigt inte få in allt man vill
 • 29 apr 2011 11:50
  Det är faktiskt jobbigare än man kan tro att äta och inte se staplarna gå så högt som man önskar. Jag trodde aldrig jag skulle råka ut för det, inte jag! Jag som har sån kapacitet att äta! Man blir lite bekymrad när man tycker man äter som en bäver men vikten bara sjunker, trots att man satsar på det motsatta.
 • 29 apr 2011 11:52
  Ja jag har aldrig varit där men haft några atartävlingar o et är sjukt jobbigt,, sen att inte få i sig behovet på en hel dg o samtidigt hela tiden tänka äta för att orka träna
 • 29 apr 2011 11:59
  Hade det inte varit så viktigt för mig att kunna springa hade jag nog inte brytt mig så mycket, men löpningen är en så viktig del i mitt liv att när maten släpar bekymrar det mig för jag vet att man inte tränar bra på tom/halvfull tank. Ska man må bra måste man fylla på med rätt grejer. Fast förr eller senare måste jag ävl hitta ett sätt att både kunna äta nyttigt och bra, och ändå få i mig allt jag behöver. Herre gud, hur gör eliten? De måste väl äta jämt i så fall?

Logga in för att skriva en kommentar.