icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272541
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
10 april 2020 11:26

Glad Påsk

Några små felsteg lite här och var, men på det stora hela har jag följt planen sedan i måndags. Nog är jag lite sugen emellanåt, på alla möjliga konstiga saker, men inte värre än att det spöket vänder i dörren när jag ställer upp mina argument. 

Det är när jag går på autopilot det kan bli farligt. laugh

6716d2f1-a4dd-47ab-be62-17f1a7e532a8.JPG

Bild: Nu sammanfaller alla faktorer, raset kommer att avta när som helst.

I snitt har jag prickat mina kalorier, till med med när jag behövt improvisera. E% däremot har inte alltid hamnat rätt, men för mig verkar det vara av mindre betydelse. Det som påverkas är den upplevda hungern. Äter jag mer protein är jag mindre hungrig. Kolhydrater mättar inte så länge och fett får jag ont av.

Så det är rätt uppenbart vad jag måste göra för att lyckas.

Eftersom vi inte firar påsk så där överdrivet mycket blir det en lugn helg. Inget kalas, inget främmande. Lite otur också, eftersom maken fyller 50 på måndag. Han önskade sig en tyst minut. 

Nåja, vi ska fira honom när det inte medför fara för hälsan att göra det.

Till nästa gång.
Glad påsk!

c6441c8d-9922-4410-82cc-e59d1c1e1310.jpg

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.