icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125684
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 juni 2011 19:54
4

Glad och ledsen på en gång

Jag är glad för att älsklingen noterade att jag äter mindre och nyttigare, mer som en kvinna ska. Förr åt jag lika mycket som han, ohållbart eftersom han är man och större än jag. Jag är ledsen för att det finns idioter: [LANK]http://www.dn.se/sthlm/piltrad-i-centrala-stockholm-fordarvade[/LANK]

Kommentarer

 • 23 jun 2011 20:13
  Illa. Hur ska vi stoppa allt skit som pågår.
 • 23 jun 2011 20:24
  Bra fråga. Egoismen går på högvarv. Jag. Mig. Mitt. Ge mig. Endera dagen flyttar jag ut i skogen och blir eremit.
 • 23 jun 2011 20:47
  Shiizuka
  Ja fy fan för såna människor. Vi pratade om just det där för några dagar sen då vi gick i naturreservatet Nyckelviken. En av idioterna som har en villa precis intill reservatet tyckte att han hade för mycket träd mot sin tomt så idioten fällde 11 träd från reservatet. Han fick böta 1 mille per träd. Vet dock inte om han verkligen fick betala 11 miljoner i slutändan eller hur det gick med den saken. Jag hoppas iaf att han fick böta ännu mer. Hatar såna egoister. Bara för att han under en kort period vill ha lite mer sol på sin tomt. Det kanske han skulle tänkt på liiiite tidigare och kanske flyttat nån annanstans. Sahara kanske?
 • 23 jun 2011 20:53
  idiotiskt!

Logga in för att skriva en kommentar.