icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5079167
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 July 2021 09:58
3

Full rulle

Igår hann jag förvisso med det mesta jag hade planerat, men jisses så jag fick sno och snärja. Läsuppgifterna däremot blev hängande i luften, med en 4-åring och 1-åring i huset fanns det helt enkelt inte tid att sitta.

Men det är ingen klagan här, absolut inte. De är små en gång bara, det är tid som aldrig kommer igen.

99a75a63-02b6-4a71-ab94-9b1e29fa0757.jpg

Bild: Mathias är mycket intresserad av mormors telefon, mer än kexet till och med!

Paula är hemma på sommarlov nu, så allt ska rulla på som vanligt fast med den skillnaden att hon är hemma. Det gör en splittrad i koncentrationen kan jag säga. Men hon är en liten ängel faktiskt, och kan sysselsätta sig själv långa stunder. Leker, pratar, sjunger. 

c9a952c3-9230-4758-86b8-d9dc61250bf0.jpg

Bild: Övervåningen är 50% lekrum, 25% sovrum och 25% kontor.

Med tanke på att jag bara cyklade ett avsnitt på morgonen, ett av mellanmålen blev ett smörgårs-mellis och kvällen avslutades med en glass så borde jag nästan gått upp i vikt tyckte jag, av alla kolhydrater om inte annat. 

Förvånande nog hade jag gått ner ännu mer och nuddar nu vid -5kg.

Det är andra gången kroppen gör en sån där tvärvädning, när jag tror vikten ska öka av olika anledningar så gör kroppen tvärt om.

Jag tog en halvtimmas promenad på kvällen när Paula somnat och maken satt och jobbade, lyssnade lite på ljudbok för att varva ner lite, vädra ut huvudet. Det kanske gjorde någon nytta?

Det kanske jag skulle göra lite oftare, inte för att bränna kalorier utan för att varva ner?

Det skulle ju öka chansen att jag kommer över 6 000 steg om dagen lite oftare, senaste veckan har jag knappt snittat 3 000 steg ens så jag behöver verkligen öka lite.

Tvära, oväntade kast beror på något, jag vet bara inte vad. Ibland får jag finna mig i att jag inte hittar orsaken, men det betyder inte att det inte finns någon orsak. 

Fast undrar gör jag ju. 

Ha en trevlig vecka allesammans!

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 Jul 2021 11:39
  Bella50

  Här har kroppen också gjort en vändning...fast uppåt rejält. DET var längesen. Hittar inga direkta orsaker heller...men det är bara att gilla läget.

  Detsamma till dig/ er...en bra vecka framför oss. De' e' la' gött bara det yes

 • 19 Jul 2021 13:56

  Snabbt fånget, snabbt förgånget. Det är nog ingen vikt som starrar hos dig, skulle jag inte tro! yes

  Ser fram emot en svalare vecka, så kanske jag kan få något gjort igen. Jag har varit så himla passiv i värmen! Igår var det svalare, det märktes direkt på hur mycket jag hann med! 

   

   

 • 20 Jul 2021 16:01

  md2wirtj, förstår det! Ibland ger livet träning ändå, utan att man behöver byta om för det laugh

Logga in för att skriva en kommentar.