icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2312271
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
8 juli 2019 11:45

Full rulle

Igår blev en bra dag, äntligen fick jag till ett längre pass. Jag har sprungit mycket men inte några direkta långpass men igår blev det ett. Distansen landade på nära 24km eftersom jag sprang de 12km till grannbyn och hämtade äldsta dottern, mellandottern tog tåget in och tog hand om packningen och åpkte hem igen. Sedan var det bara att springa hem igen.

38af452b-f951-481c-957b-80eff31cb866.jpg

Efter långpasset kom vi på att de i Pokemon Go bara saknades några kilometer för att vi skulle klara en utmaning, så det var bara att ta på sig en jacka och gå vidare.

Alla stegen hamnade på eftermiddagen och kvällen som synes, förmiddagarna är jag inte lika fnattig. Det har hänt att jag fått påminnelsen att röra mig av klockan när jag faktiskt är uppe och rör mig redan, så jag är kanske inte så yvig i mina gester som Garmin skulle önska laugh

Över 43 000 steg stannade min dag på och en god bit över 31km. Främsta anledningen till att jag vände hemåt var till slut att Paula tröttnade på att åka vagn och ville hem til vällingen och sängen. 

1ed4a2fb-0f33-40bb-8b16-76fde8be5c10.png

Jag är inte jätteförvånad över att vågen uppförde sig idag, fettprocenten hade sjunkit till 33,8% (nu mätte jag vid rätt tillfälle igen!) och vikten är nere på nytt personlägsta, 75,7kg. 

Om jag bara får tid till det ska jag träna idag med, men imorgon kan det bli svårt eftersom vi ska åka till Göteborg då och se Metallica. Då kan det bli svårt att hinna med träningen, eftersom vi åker över dagen. Men jag ska se vad jag kan åstadkomma.

Planering och vilja löser mycket.

Ha en fortsatt trevlig vecka!!

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.