icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233921
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 augusti 2013 14:13

Full rulle

Fick till en bra runda på lunchen, milen på en timme är inte så illa när man inte sprungit regelbundet på två veckor tycker jag. Särskilt inte som jag har träningsvärk i större delen av mig efter att ha möblerat om, burit soffor och bokhyllor och grejer. Det är inte lätt att byta en soffgrupp men nån gång måste det göras, och nu är det gjort. De nya sofforna har fått godkänt av katterna också, jag har aldrig sett två katter försöka sova så mycket och i så många olika positioner som våra gjort på sistone! Ikväll ska vi gå på DN Galan, det ska bli skoj! Jag tycker det är roligt att kika på eliten och hur de gör, särskilt löpgrenarna tycker jag är roliga (...konstigt...) :-) Sojabönorna ligger i blöt, jag ska göra fler sojabönsbiffar imorgon och den här gången ska jag försöka få lite fart på dem, lite hetta. Förhoppningsvis hinner jag med ett träningspass också. Det är lite mycket nu, men det rullar på bra. Det är ingen dålig stress som tur är.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.