icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234054
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 september 2012 00:30
4

Fräck dotter

Idag (lördag alltså) gav vi oss ut på långpass ihop, det längsta dottern sprungit hittils var 10km på Tjejmilen några gånger. Vi hade energigel med, vattenflaskor och pengar. Rundan jag valde för ändamålet var välavvägd med ganska gott om stopp och möjligheter att fräscha upp sig. Det jag inte riktigt tänkt på är att samtliga mina rundor är skapligt kuperade, men tjejen bet ihop och körde. Vi anpassade farten och gick i alla branta backar. Vid 14 ungefär började hon bli trött, så då stannade vi till på McDonalds och tog en liten ostburgare och en läsk. Det gjorde nog susen för hon piggnade till och vi kunde fortsätta med gott mod hela vägen hem, och det blev sammanlagt 21,7km till sist. De nya skorna fungerade alldeles utmärkt och nu vet vi att hon klarar Lidingöloppet 15km - hon har ju redan knäckt halvmaran :-) Vilken fräck dotter, hon fyller 19 imorgon dessutom :-)

Kommentarer

 • 9 september 2012 00:56
  äpplet faller inte långt ifrån trädet :) tuff 19-åring!
 • 9 september 2012 09:05
  Penpenny
  Fantastiskt! Din dotter har nog en väldigt bra grund för fortsatt aktivitet i livet.
 • 9 september 2012 10:34
  Karmayog
  Vad underbart! :)
 • 9 september 2012 10:39
  Jag blir så stolt när jag ser henne, hon är så duktig att jag blir riktigt pösig av stolthet :-)

Logga in för att skriva en kommentar.