icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233932
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 december 2011 08:06

Fortfarande stel

Träningsvärken har gett sig lite, men inte så mycket som ag hoppats och vågen pekade snällt neråt idag. -0.4kg är ungefär hälften av det jag gick upp av julbord och racerlöpning, men veckan är ju inte slut än... Idag står det ganska mycket på schemat, varav det minst underhållande är att ge sig ut i julhandeln på lunchen och försöka hitta de sista klapparna. Det mesta har jag köpt online, men vissa saker måste man köpa personligen (som nya dofter t ex). Hoppas ni känner förväntan inför julen och inte panikångest, julefrid åt er alla.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.