icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917403
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 oktober 2010 19:27
1

Fortare och fortare...

Löpband kan vara lite småtrist, iaf om man har löpbandet stående så man tittar rakt in i en vägg som jag så för att liva upp löpningen idag körde jag progressivt. Jag började i 8,8km/h och ökade succesivt. Det är svettigare än man kan tro att bara öka farten, men aldrig slå av på takten och vila lite. Jag kom på i efterhand att den här sortens löpning kanske egentligen är någon form av kvalité, och att jag i så fall sprungit betydligt mer än mina max 10% kvalité per vecka (intervallerna i tisdags räknas ju definitivt som kvalité) men gjort är gjort. Dessutom är jag jättenöjd :-)

På det här viset kanske jag verkligen tar det lilla lugna på lördag och springer sakta, som jag hade tänkt från början... :-)

Idag lunchade vi hos svärföräldrarna, så uppskattningen av vad jag fått i mig idag är högst rudimentär. Jag tror jag vet vad det var i kasslergrytan, men säker kan man ju inte vara. Nåja, jag har ingen ångest för det. Vad det än var så springer jag av mig det :-)

Kommentarer

  • 29 okt 2010 06:54
    Att titta in i väggen är ju inte det roligaste men har man annat att tänka på så går det säkert det också. Ha en bra dag och trevlig helg. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.