icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917352
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 oktober 2010 16:39
2

Första provrundan

Jag måste ju kalibrera min nya foot pod förståss, så vad passar bättre än att smita över till Spånga IP och testa lite. Glad som en kalv på grönbete galopperade jag runt och sprang det ena varvet efter det andra, Garmin kalibrerar snällt om och sen springer jag en kontrollrunda. Det tog några försök innan vi var överens om hur långt varvet är, men knappt 50cm fel på 400m kan jag acceptera faktiskt - det är 1,25 promilles felmarginal - bättre än gps t om, det tycker jag är lite coolt.

Förvisso skulle det väl kanske varit vilodag idag men det är vackert väder, jag var störtsugen på att testa och vad är det som säger att inte lite varierat tempo på en idrottsplats kan vara återhämtande och vilosamt...? Roligt var det i alla fall :-)

Nu önskar jag alla en riktigt trevlig helg, själv hoppas jag för en gångs skull på busväder så jag får anledning att testa foot podden inomhus också. För jag tänker ju inte springa inomhus om det är väder och underlag att springa ute, inte nu när jag äntligen kommit igång!

Kommentarer

  • 22 okt 2010 19:05
    Det blir nog busväder någon dag (helst inte i helgen) så du får testa den. Ha det bra och trevlig helg. Kram
  • 23 okt 2010 12:53
    gittan52
    Åh vad roligt med nya små finesser!

Logga in för att skriva en kommentar.