icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970057
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
2 oktober 2010 15:58
1

Första långpasset

Härligt väder, det blir inte bättre än så här! Perfekt temperatur för löpning, lagom blåsigt och soligt. Klart att jag snörade på mig skorna och gav mig ut. Totalt 19km fick jag ihop idag, men Ursviks backar straffade mig hårt för mina odisciplinerade tempoökningar. Hade noll koll på tempot, och det fick jag igen på slutet.  Nå, jag fick en trevligt runda i höstsolen och det är inte fy skam det heller :-)

Kommentarer

  • 2 okt 2010 18:04
    Härligt höstväder här också, bäst att vara ute och njuta. Ha en bra fortsättning på helgen. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.