icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970117
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
7 oktober 2010 13:18

Förlängd lunchlöpning

Lite nöjd är jag, jag lyckades komma ihåg min shake imorse. Efter många om och med ska väl tilläggas. Det tog sin lilla tid, men bättre sent än aldrig.

Det gick lättare att springa idag, lugnare och behagligare. Kroppen kanske börjar vänja sig vid att jag springer titt som tätt igen. Det känns nästan så. Det är inte så att jag håller något speciellt högt tempo, men det hinns med det också. Först vill jag komma upp i volym igen. Farten tar jag sen. Förra veckan landande mängden på 46km ungefär, hade tänkt försöka komma upp i 50km denna veckan. Det betyder 25 km till antingen fördelat på ett långt långpass eller två kortare, och jag lutar åt det senare. 15km på lördag och 10km på söndag - inte så mycket till långpass kanske, men det är tanken bakom som räknas.

I vinter kommer de där båda passen att öka, sakta med säkert tills jag är uppe på samma distanser som strax före TEC (32km på lördagen och 25km på söndagen). Men dit är det långt, å andra sidan har jag lång tid på mig också.

Fast nu är det hög tid att äta, sen fortsätta med det jag borde göra.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.