icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473876
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
16 november 2012 20:26

Fin runda

Tidigare idag gav jag mig ut på en jättetrevlig runda i solen. Eftersom jag inte visste hur länge jag sulle vara ute tog jag bara musiken med mig, inte zombieappen. Trampade på, undersökte nya vägar och hittade en ny potentiell runda. Så som jag sprang idag blev det nästan exakt 13km men när de är färdiga med bygget kan det komma att ändras. Men det ser inte ut som att de är färdiga än på mycket länge, så rundan som omfattar både Kista och Akalla får väl heta Kista-Akallarundan tills vidare. Jag kunde inte begripa varför jag blev så trött efteråt, helt slut faktiskt. Visst badade jag ganska varmt, men det brukar jag bli yr av och inte genomtrött. Efter ett tag slog det mig att jag glömt äta. Så nu har vi ätit teryakiwokad kyckling och grönsaker och ris. Ibland kan man vara bra glömsk, jag snodde åt mig två knäckemackor med kaviar på före badet och före löpningen tog jag en mjuk smörgås med ägg. Men det räcker ju inte på långa vägar. [KURSIV]Skärpning.[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.