icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2505125
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 mars 2013 11:11
2

Filmkväll

Det blev en trevligt biokväll med familjen, vilken charmig film The Croods är. Vi såg den på engelska i 3D, det senare hade jag klarat mig utan iofs. Mitt synfel gör att texten i de filmer som är textade flyter omkring dubbelt. Men jag läser inte texten ändå så just den detaljen stör mig inte. Däremot blir vissa perspektiv och specialeffekter också dubbla och det däremot kan vara väldigt störande. Men filmen som sådan är mycket charmig, en familjefilm verkligen. Vi promenerade dit i kylan, det är inte speciellt långt egentligen (bara strax över 2km) men det var kallt så det räckte. Det är svårt att tro att det är sista halvan av mars egentligen, det är ingen känsla av vår i luften. Det kändes som om det var januari när vi var ute och gick. Kylan nöp i kinderna och låren, en sorts polarkyla jag verkligen inte förknippar med vår. Det blev styrketräning tidigare igår på dagen, det här passet har jag kört förut så att jag bara har måttlig träningsvärk idag är inte konstigt alls: Draken 10x3 vadhävningar 10x5 höftlyft 10x3 höftlyft (1 ben) 10x3 knäböj med spark 10x3 kissande hunden 10x3 musslan 10x3 skorpionen 10x3 utfall 10x3 situps (med +7kg på bröstet) 10x3 plankan 1:10 Övningarnas namn är sökbara, det är inte jag som hittat på dem. Jag misstänker att de flesta finns med i styrkeprogrammet.se eller dintraning.se :-) Idag visade vågen +0.1kg så jag vägde in på prick 65kg. Helt otroligt egentligen, jag har fortfarande inte riktigt begripit tror jag. Jag kommer givetvis hålla kontroll även fortsättningsvis så att vikten inte skenar iväg åt något håll, så mycket som jag ska springa så finns det en viss risk för att vikten rasar vare sig jag vill det eller inte men jag ska försöka hålla den balanserad. Det ligger i mitt bästa intresse att inte vikten svajar allt för vildsint nu.

Kommentarer

  • 23 mar 2013 11:23
    freiia
    Nu fick jag dåligt samvete, tid att snöra på sig skorna och lufsa ut en stund :-) Heja dig igen :-)
  • 23 mar 2013 15:06
    Körde ett pass på Itrim på förmiddagen och nu kom jag upp över 90 i maxpuls som vanligt. Kroppen är lite konstig ibland.

Logga in för att skriva en kommentar.