icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2750552
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 november 2014 19:59
5

Fick till det ändå

Japp, jag fick till det idag trots allt. Trots träningsvärk. Gråväder. Bristande motivation. Lite trött, lite slö och väldigt novemberseg. Det är sämsta tänkbara månaden just nu, det är november. Gråväder dominerar och det är allmänt trist.

Jag förutsåg det här i slutet av sommaren, när vi ställde i ordning mitt lilla motionshörn. Nu står hojen på plats (på bilden) men jag kan lika gärna skjuta den åt sidan, som igår, och ställa crosstrainern där i stället. Den lilla TV:n fungerar perfekt för ändamålet och jag har gott om avsnitt kvar att titta på i Star Trek-boxen.

BILD: Mitt lilla fitnesshörn. No excuses!

Det gäller att inte ge sig själv några enkla utvägar, för då tar man dem när motivationen brister. Eftersom jag gjort det väldigt enkelt för mig att motionera, även när det är skitväder, så får jag allt skämmas duktigt om jag istället väljer soffan.

Jag blir inte vältränad i soffan. Punkt.

Efter hojandet slängde jag mig ner på backen och gjorde andra dagens serie armhävningar, så nu har jag bara sista dagen kvar på vecka 1 i utmaningen jag gett mig på. Och nu känner jag mig lite grym, för idag skulle serien se ut så här: "6+8+6+6+max (men minst 7)" och i sista settet klappar jag till och klarar 20 strikta armhävningar!

Jäklar i min lilla låda vad jag kan! I och för sig har jag träningsvärk som få i lite allt möjligt, men det hindrade mig inte från att göra mig riktigt stolt över mig själv.

Nu är jag riktigt nöjd :D

Gillar

Kommentarer

 • 26 nov 2014 20:26
  properra

  Grymt!

 • 26 nov 2014 21:06
  Bummlan

  Grymt, var ordet, sa Bull!

  Så jäkla impad. Mig är man tvungen att lyfta upp från golvet om det ska bli nån armhävnin. Tro mig, min PT har gjort det blush

  Så jäkla impad!

  Vad har du för cykel?

 • 26 nov 2014 22:06

  Ett eget fitnesshörn, coolt :-)

 • 27 nov 2014 00:33

  Tack :-)

  Minsta motståndets lag gäller för det mesta, så det gäller att göra det så enkelt för sig som möjligt att nå sina mål :-)

 • 27 nov 2014 00:35

  Hojen är en Tunturi F20, försökte hitta länk till den men den är nog för gammal nu. Jag fick den av fästmannen för många år sedan, när jag cyklade ihjäl min förra motionscykel :-)

Logga in för att skriva en kommentar.