icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2061185
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
8 juni 2010 17:26

En skön dag

Det har flutit bra idag, alla arbetsuppgifter blev klara i god tid och alla har funnits till hands när jag försökt kontakta dem idag. Folk har svarat på mailen snabbt också. Allting rullar på fint, precis som jag tycker om att det är. Älsklingen och jag tog en promenad nu på eftermiddagen och jag noterade roat att det räckte för att jag skulle börja svettas och bli trött i benen igen.

Han är smart, mannen i huset. Han hade räknat ut att jag börjat fundera på om jag inte skulle prov-jogga lite ändå. Promenaden kom alldeles lagom, och påminde mig om att även om jag mentalt är sugen på löpning igen så kanske benen inte är det. Nu har intresset för löpning svalnat och jag funderar nog hellre på hur jag ska fixa plattfisken och vilka tillbehör vi ska ha till fisken än vilka löparkläder jag vill använda...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.