icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917448
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 oktober 2010 12:11

En rejäl sovmorgon

Jösses, så här mycket har jag inte sovit på länge. Rasade i säng i går kväll och har sovit som en död tills för inte så länge sedan. Det ställer ju till måltidsordningen lite, men det kommer säkert att gå bra ändå. Jag behövde säkert sova ordentligt.

Det är åtminstone underbart väder ute, en liten runda ska jag väl hinna springa tycker jag. Det vore synd att låta så fint väder förfaras.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.