icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917428
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 oktober 2010 16:54

En lugn söndag

Tog en ordentlig sovmorgon, somnade om flera gånger bara för att jag kunde och låg kvar och slappade en lång stund imorse. Mysigt, och rogivande att inte behöva stiga upp direkt.

Synd att det är vintertid, jag trivs bättre med sommartiden faktiskt. Lustigt att vi kallar vintertiden för normaltid när det är sommartiden vi har längst. Jag vet, sommartiden är ett modernt påfund för att utnyttja dagsljuset bättre och jag vet att det blev rabalder första gången man försökte införa vettigare tid. Det jag inte begriper är varför..? Nåja, det får vara hur det vill med det där, jag föredrar sommartid framför vintertid och skulle absolut föredra att normalisera sommartiden.

Följde med äldsta dottern till Spånga IP och joggade som sällskap medan hon körde 400-metersintervaller. Skönt, jag hann med strax över 9km i lugnt tempo. Det blev en generellt sett bra vecka till sist, även för löpningen.

Yngsta dottern överraskade mig med att baka scones. riktigt goda dessutom. Som tur är har jag utrymme att kalasa på sådant, tack vare att jag springer så mycket. Annars hade jag fått försaka något istället. Kul att även den yngsta hittat ut i köket nu, och hon städade så duktigt efter sig att jag blev alldeles stolt!

Nu blir den en lugn avslutning på söndagen, ett mysbad skulle inte sitta fel. Kanske läsa något, och bara sitta och trivas lite.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.