icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2522345
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 september 2013 21:24
3

En bra lördag!

Upp I ottan och iväg till Lidingöloppet, jag och äldsta dottern skulle springa 15 km och såg fram emot det. Det var ganska mycket folk som skulle samma väg som vi, men förra året gick det tätt med bussar så vi kom ut fort. I år var det mycket sämre ställt med bussarna, så vi fick vänta ganska länge. Jag hann bli lite nervös faktiskt och när bussen väl kom körde karln fel! Han blev stående i en korsning och skulle vända - med en dragspelsbuss!!! Vi kom fram till sist, men nu var det ont om tid. Vi gick så fort vi kunde, men fick så småningom börja springa mot startområdet. Som tur var hade vi ingen dropbag eller något som skulle lämnas, vi åkte som vi skulle springa s a s. När vi kom springande till vår startgrupp gick startskottet, så det var bara att fortsätta springa i princip :-) Själva loppet gick jättebra, det är ganska kuperat och jag såg en hel del som fick kramp. Men vi tuffade på stadigt, och även om vi fick vänta lite på muggar och service vid borden så gick det bra ändå. Jag glömde förstås stänga av klockan i år igen eftersom vi hade en rafflande spurtstrid på slutet som höll på att göra att jag sprang omkull en funktionär och nästan springa rakt in i trofébordet när jag skulle gira! Hem gick mycket smidigare att åka än ut, vi hann precis med en buss som stod framme och kunde åka vidare mot hemmet. När vi kom hem hade älsklingen gjort pasta och "köttfärssås" - och jag sätter det inom citattecken eftersom det var meningen att vi skulle ha köttfärs i den här gången. Saken var bara det att han skulle ha i än det ena och än det andra och rätt var det var så var stekpannan full, och köttfärsen låg fortfarande i kylskåpet... Det blev väldigt gott dessutom! Inte nog med att det blev smakrikt av alla grönsaker han hade i, det blev näringsrikt också. Vilken trevlig bonus! Han hade dagen till ära skaffat hem färskpasta som vi kokade till, och avnjöt nykokad. Det blev en härlig dag som vi avrundande med en oväntad bonus: äppelkaka på nyplockade äpplen! Perfekt sätt att avrunda en bra dag på, tycker jag.

Kommentarer

 • 29 sep 2013 10:25
  Det låter som en toppen dag !!! Jag är nöjd för att jag i alla fall joggade nästan 100 meter på promenaden igår. :)
 • 29 sep 2013 10:27
  Det var en härlig dag, perfekt väder hela dagen också. Man kan inte begära mer :-)
 • 28 sep 2013 22:54
  Apetina
  Bra kämpat en härlig lördag.

Logga in för att skriva en kommentar.