icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2471733
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
4 september 2016 13:40
8

Dubbelseger

Strax före start, det verkade bli perfekt väder. Lite vind som svalkar, lite regn och inte allt för varmt. En dag för löpning.

4f8afaa1-684b-4b6e-833c-dbeff395779d.jpg

Det jag funderade mest på var hur det skulle gå för den yngsta dottern. Hon har jobbat så mycket på sistone att jag inte visste om hon hade tränat något, förmodligen inte. Äldsta dottern har tränat, kämpat och legat i men skulle hennes knä hålla?

Det fanns potential för katastrof, eller fantastisk succé.

Det blev det senare. Äldsta dottern persade med säkert 7-8 minuter och satte ett hejdundrande personbästa. Jag lotsade runt min yngsta längs banan, peppade, tjatade, roade och pladdrade henne runt på under 90 minuter. Hon trodde inte själv att hon skulle klara det på så kort tid, som aldrig sprungit längre än 7km (och det är 3km promenad inräknat i det, till och från motionsspåret) och som inte tränat på hela sommaren.

Jag visste ju att hon skulle kunna, det fattade jag redan tidigt när hon hade sprungit kontinuerligt i nästan 3km. Hennes bekymmer sitter i självförtroendet, hon vet inte hur mycket hon faktiskt klarar. Det visste å andra sidan inte äldsta dottern heller. Jag gav henne ordern att springa så det kändes jobbigt, på gränsen hela tiden. Titta inte på klockan, bara spring. Och som hon sprang laugh

Båda kom runt med flygande fanor, och yngsta dottern skaffade gymkort dagen efter tävlingen (idag) på samma ställe som sin syster. Hon tänker också börja träna, och hon vet redan vad. Poweryoga för rörlighet och mittkroppsstyrka och så småningom spinning för konditionen. Kompletterar med löpning när jobbschemat tillåter.

Är jag mallig, eller är jag supermallig??? laughlaughlaugh

Nu är tjejerna ute och promenerar tillsammans, utan Pokemon Go tror jag inte de hade orkat göra det så jag har inget ont att säga om det spelet. Inte så länge spelarna använder huvudet och inte försöker gena över järnvägar och elstängsel. Det aktiverar unga, och det är bra!

Jag längtar till Klättercentret igen, jag... Det var fantastiskt roligt. Så fort träningsvärken från förra gången lagt sig så..! Kanske imorgon, om jag har riktig tur. angel

Gillar

Kommentarer

 • 4 sep 2016 18:55

  Underbart, grattis X 3 😀😀😀

 • 4 sep 2016 19:31

  Tack laugh

 • 4 sep 2016 20:25

  Vad roligt, grattis till er alla tre! laugh

 • 4 sep 2016 21:31

  Tack laugh

 • 4 sep 2016 21:31

  Vad roligt, måste vara häftigt att springa med sina döttrar,

 • 4 sep 2016 21:45

  Oja, det är det! Jag blir så stolt och glad, de är så duktiga och kämpar. Då blir jag varm i hjärtat, på djupet heart

 • 4 sep 2016 22:41
  Bella50

  Underbart och vilka fina tjejer...alla 3. Där föll inte äpplet långt 😬😆👏👍

 • 4 sep 2016 22:55

  Tack Bella50 heart

Logga in för att skriva en kommentar.