icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5079206
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
31 January 2014 10:14
2

Det händer grejer!

Vågen stannade på 63,3 vilket egentligen är två hekto för högt enligt planen men det är svårt att vara irriterad över det när måttbandet plötsligt, efter att under lång tid vägrat visa nya siffror, påstår att jag krymper! [FET]-1cm över hela linjen[/FET], till och med när jag mätte om en andra och en tredje gång för att försäkra mig om att det inte rörde sig om mätfel. Excelarket jag använder för centimentarna färgar de tio största måtten röda och de tio längsta gröna så det ska vara enkelt att hitta när jag var som störst respektive minst. Så liten som jag är nu har jag aldrig varit. 55cm om låret är 11cm mindre än när jag var som störst. Midjan, 71cm just nu, har krympt med 19cm och rumpan 20cm och stannar nu för tiden på 89cm. Det är egentligen helt fantastiska siffror, och när jag ser allt det gröna i excel är det svårt att sura för att jag väger några hekto mer nu är jag tänkt mig.

Kommentarer

  • 31 Jan 2014 10:17
    Det är bara att vara glad, det har ju hänt massor.
  • 31 Jan 2014 20:48
    Snyggt!

Logga in för att skriva en kommentar.