icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125720
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
12 juni 2011 14:32
6

Det går bra

Jag skulle tro att kroppen börjat anpassa sig till de nya övningarna, jag är inte alls lika öm nu som förut. Festligt, men om det fortsätter så här bra som det gör tänker jag nog lägga på fler repetitioner, frågan är om jag ska köra 20 eller 2x15 (jag lutar just nu åt 2x15) :-) Däreot har jag inte vågat ställa mig på vågen på sistone. Fegt? Absolut! Jag är medveten om hur illa jag skött mig på sistone, inga regelbundna mattider t ex. Jag ska ta mod till mig vad det lider och se vad domen blir.

Kommentarer

 • 12 jun 2011 16:11
  Hej ja träning ger värk om man inte är van,, skönt ibland att känna musklerna, Jag kör 3 set me 12-15 rep i varje ett bra läge tycker jag da O ta nu o gå på vågen i morron bitti,, var inte som mig vågskräck Ha det så bra
 • 12 jun 2011 18:21
  lider också av vågskräck, men tog mig samman och vägde mig förrut. usch 2 veckors mindre bara vård av mat intag visade 1,5 kg upp.
 • 12 jun 2011 18:42
  Hur kommer det sig att alla bra rutiner havererar så fort det blir sommar?
 • 12 jun 2011 19:53
  vet inte gissar på varmt och solen skiner så det blir lättare att släppa på kontrollen. I mitt fall handlar det mycket om för mycket jobb och för lite sömn, då tappar jag lätt kollen.
 • 12 jun 2011 22:09
  Du är i alla fall superduktig med sin träning, jag bli trött av att bara läsa om det. nog är jag lite avis antar jag :)
 • 13 jun 2011 10:19
  Ush ja, det är värmen säkert. Tappar aptiten när det är varmt och äter på natten istället, knappast vettigt! Tack, jag kämpar på och påminner mig om snöstormarna i vintras, och modden och hur trött jag var på att frysa.

Logga in för att skriva en kommentar.