icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272602
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 mars 2017 23:21
3

Det gäller att ha framförhållning

Jag har gillat Metallica ända sedan Kill'em all (gavs ut-83 men jag hittade inte den plattan förrän -89). Dock har biljetterna gått åt med en fruktansvärd hastighet, mest tack vare robotar som köpt upp 20-25 biljetter åt gången för att sedan prångla ut dem för det dubbla eller mer på Blocket. Men det har Metallica förhoppningsvis satt stopp för, tack vare att biljetterna numera är personliga. Dessutom öppnade de biljettsläppet för sina fans tidigare, de vanliga biljetterna släpps på fredag.

0891dede-cd96-417a-81a2-c4d05683c9ab.JPG

Bild: Metallica, PR-bild från förra året.

Så nu ska äldsta dottern och jag gå på Metallicakonstert nästa år, i maj. För vissa saker är det framförhållning som gäller laugh

Ja, biljetterna var dyra men jag vill verkligen se dem och de blir ju inte yngre direkt! Det blir ju inte jag heller för den delen, och att få gå på en av deras konserter är en önskedröm. Vissa saker vill jag verkligen ha gjort, vissa saker vill jag ha upplevt innan min tid är över.

I november ska min kusin och jag gå på en Thåströmkonsert, det blir också en riktig höjdare med tanke på att Thåström var min tween-crush heart
Han var hes, trotsig och lite lagom förbannad. Thåström tilltalade rebellen i mig, ta bara de inledande textraderna i "Blå himlen blues"

"Jag älskar skuggan på blå himlen bar
Jag går dit och dör en bit en bit varje dag
Här dansar oskulden som glittrande guld
bland trasiga hjärtan dränkta i skuld

Här kan man andas oooh
om du glömt bort
hur man andas
Här kan man älska oooh
om du glömt bort
hur man älskar"

Jag tror den plattan var den allra första jag verkligen älskade, den som fick mig att inse att musik kunde ha en mening och en inneboende betydelse. Det var inte bara skval på radio, en ljudkuliss. Det fanns musik som berörde också.

4f3b42fe-6dc9-438d-a9d9-31af65778485.jpg 

Bild: Antingen från Rymdimperiet eller Imperiet, det är iaf post-Ebba.

Det är verkligen spännande tider framöver, inte bara med familj och flytt utan även både små och stora drömmas som slår in. Jag är lyckligt lottad heart

Om nu bara Sisters of Mercy kunde ge sig ut på en världsturné och ha vägarna förbi Stockholm också, så vore det perfekt wink

Gillar

Kommentarer

 • 22 mar 2017 07:02

  Ja kan lyssna på Metallic hade på den tiden utrustning och ägde fastigheten så jag kunde motionera högtalarna, Har lika bra om inte bättre 7 kanalsstereo (ger 1500 W) i lägenheten i Stockholm kör TV över den, vrider jag upp volymen där far granarna ut och klagar, de klagar på vanliga TV. Lite synd att aldrig kunna spela, här ner får jag inte plats med högtalarna. Funderar på en Ljudprojektor men kom ett kök i mellan så blir lite extra där i stället.

   

   

  Senast uppdaterad 22 mar 2017 07:06

 • 22 mar 2017 08:44
  aregnisw

  Härligt Metallica är fantastiskt bra mina favoriter med.

 • 22 mar 2017 09:57

  Min kloka dotter tyckte häromdagen att "Mamma du kan skruva upp musiken om du vill. Vad ska de göra? Vräka dig?" när jag satt och lyssnade på musik, i vanlig ordning på låg volym för att inte störa grannarna i det lyhörda huset smiley
  Det ska bli så skönt med hus, så jag faktiskt kan lyssna på min musik på den volym jag önskar. Metallica ska lyssnas på med volym laugh

  Mannen i familjen är inte lika road men han har lärt sig urskilja AC/DC, Iron Maiden och Metallica från de andra metallbanden, så han står ut. Ett fan blir han nog aldrig, men han kan acceptera musiken och det är fint så tycker jag! Vi måste inte älska samma saker jämt laugh

   

Logga in för att skriva en kommentar.