icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689738
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 oktober 2013 09:51
5

Det börjar ju bra

Vågen gjorde ett lydigt hopp, från 64,3 till 63,4 trots att jag inte riktigt känner att jag förtjänat det. Så hemskt mycket hinner man inte ändra på ett dygn, så hemskt mycket hinner man inte göra. Men -0.9kg tänker jag inte förakta, det är nästan två veckors planerad viktnedgång. Jag behöver försprånget, för mot slutet kan det nog ta lite tid. Idag är det vilodag, så tillvida att jag inte ska träna. Vi ska ut på kolo däremot och plantera lökar, det är dags för det nu. Lite vårprakt i all stillhet, 100 krokuslökar ska ner i backen. Så vi promenerar dit, knappt 9km. Förhoppningsvis tar vi en promenad förbi någon zoobutik också, jag vill köpa en foderautomat som sysselsätter våra katter. De behöver något att grubbla på. Idag var det trögt att stiga upp, jag känner mig som kaninen på bilden:

Kommentarer

 • 25 okt 2013 09:55
  lazylisa
  Great! :)
 • 25 okt 2013 10:12
  kaffe247
  Oj, det var inte dåligt med 100 krokusar =) Ej heller viktnedgången var ju fy skam ;)
 • 25 okt 2013 10:17
  Det är nog mycket vätska, det brukar det vara precis i början men det är ju inte ledsamt på något vis. Jag trodde det skulle bli ett mindre hopp bara :-) Vi har vårt att göra idag ja, 100 lökar är ganska många och de är inte stora så det stör :-)
 • 25 okt 2013 12:22
  Härligt, kul när vågen gör ett skutt..... Lycka till med lökarna.... Kramiz
 • 25 okt 2013 14:17
  Låter som en härlig fredag. Jag ler lite när jag läser att du "vilar" med att gå 9 km...det är inte vila för mig ;o) Men vänta bara.... Ha en härligt helg

Logga in för att skriva en kommentar.