icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233985
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
6 april 2022 11:53
12

Det blir nog vår

Det blir nog vår, men inte än. Igår snörade det och regnade om vartannat. Det är kallt. Jag kan inte säga att jag har någon energi att träna inför Stockholm Marathon, så jag har nästan helt lagt tanken på hyllan till -23 istället. För jag ska ha min tionde, men kanske inte i år då. 

Jönköping Marathon har jag däremot kvar som mål, så jag lägger inte ner löpningen. Jag skjuter bara ett av målen framför mig lite.

37476224-8b88-4170-a053-3c1f63d72125.jpg

Bild: Paula med bulle och varm choklad i koppen.

En av anledningarna till det beslutet är att både maken och Paula är kanonsjuka, och om jag inte kände att allergitabletterna hjälper mot mina symptom hade jag trott att jag var sjuk jag med. Det har hållit på en vecka nu, med snor och hosta, rinnande ögon och jobbigt att andas. Det blev radikalt bättre för min del när vädret blev sämre.

Sugigt. Men vad gör man..? Det är bara att bita ihop.

a5d1764c-ce89-4243-8f99-b2468079ba78.jpg

Bild: Barnbarnet och maken, mina hjärtan.

Maken är min klippa. Så enkelt är det. 

Krama era nära och kära medan ni kan.

Gillar

Kommentarer

 • 6 april 2022 12:17
  utter

  Men tänk hur ostoppbar du kommer att vara till 2023? Med grundlig upptrappning och låta allt ta den tid det behöver!! Gooooo LadyG!laugh

 • 6 april 2022 12:41
  gittan52

  Här fick jag skjuta upp vår debut i lydnadstävling till tidigast på lördag, alternativt 19/4.

  Gubben min var lite tidigt med att byta till sommardäck och det var inte så smart att då sättas sig och åka till Märsta i går, som planen var.

  Det finns mycket som kan påverka våra beslut att skjuta upp ett och annat, sjukdom, ork, väder osv, men det är just bara det vi gör, skjuter upp lite längre.

  Hoppas att maken och Paula kryar på sin snart och att du inte blir sjuk själv heart

 • 6 april 2022 12:49

  Tack utter, ja jag får tänka så istället smiley

  Tack gittan52, jag hoppas det jag med. Vi har också bytt till sommardäck, så ska vi ta oss någonstans just nu får det bli till fots. Men det är som det är med det, det blir vår snart och då har vi redan bytt. Läste att det riskerar att bli däckbrist senare, när alla ska byta samtidigt och med transporterna som de är. Tänker att jag nog hellre byter nu då, än blir utan. Vi behövde köpa nya däck i år nämligen, så då blev valet lätt.

  Ja det är som det är med planerna, man får försöka vara flexibel eller helt enkelt ge sig och lägga saker på hyllan till en annan gång ibland.  

 • 6 april 2022 14:43
  Monqi

  Krya på Er/dom ❤

 • 6 april 2022 15:43

  Tack Monqi

 • 6 april 2022 20:16
  Bella50

  Det är precis som all lust & ork har tagits ifrån många under pandemin...jag brukar vara mera igång ute...men det är ju både rått och kallt så att kura inne är skönare. 

  Hoppas sjuklingarna kryar på"sig...och du är klok som hoppar Stockholm i år . Pepp yes

 • 6 april 2022 21:00

  Precis så Bella50 känns det, precis så. 

  Tack, jag försöker vara klok mellan varven, som omväxling wink

 • 7 april 2022 08:25
  Bella50

  Vi kommer igen....men kanske inte i år. ...indecision

 • 7 april 2022 09:07
  Jessand

  Klokt beslut, krya på de där hemma och hoppas du slipper. Haft en genomförkyld här hemma och idag gnäller nästa...så vi får väl se hur det går för egen delindecision

 • 7 april 2022 14:34
  Tita

  Jag förstår och tycker att ditt beslut är klokt. Det går ju knappt att promenera med spikskor ute och att då försöka träna för maraton känns livsfarligt. Det vill inte bli nån vår, vi har så mycket snö än och det kommer mer😖 

  Hoppas att familjen kryar på sig och att du kommer undan med allergi som inte heller är rolig så här års!!

   

 • 7 april 2022 15:32

  Bella50, det går ju att börja senare också, när energin kommer. Just nu är det vinter ute igen så jag är lite glad att jag inte dragit igång odlingarna ändå.

  Tack Jessand, två av tre barn och en make är dålig så vi får väl se hur det går för mig...

  Tack Tita, det blev vinter väldigt plötsligt måste jag säga. Snö! Helt oväntat! Det gjorde ju underverk för min allergi iofs smiley

 • 13 april 2022 07:23

  Bra energi du har trots sjuklingar därhemma!
  Nu har det gått några dagar sedan du skrev inlägget och jag hoppas att ni alla nu är friska och att våren börjar komma även till dig, här ser vi bara små snöhögar kvar....(har varit ca 10 + i 2 dagar nu)
  Jag tänker försöka knalla runt på vårruset och blodomloppet , jag är ingen löpare av något slag men tycker om att vara med. ( efter covid finns ingen styrka alls , så bara att försöka bygga upp sakta)

Logga in för att skriva en kommentar.