icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233988
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 september 2012 18:24

Det blir nog bra

Fastighetsskötaren ringde och meddelade att de beställt ny kyl och frys åt oss, beviljat omtapetsering av hall samt ommålning av köket. Det var trevligt, för det började bli lite slitet nu. Jag kom iväg till sist på min löprunda, fast jag hade inga större förhoppningar idag. Hela dagen har jag gäspat så käkarna knakat. Så döm om min förvåning när det visar sig att jag avverkade mina 7km på 44 minuter, betydligt fortare än jag sprungit på sistone! Undrar vad det kom ifrån? Det finns massor kvar ute på kolonilotten att göra, jag undrar när jag ska hinna med det. Jag kanske kan leja yngsta dottern, jag tror hon skulle vara bra på att räfsa och gräva om jag bara lyckas övertyga henne om det :-) Vi fyndade en jättefin hylla på second hand, massivt trä som passar perfekt inne på sovrummet tillsammans med de andra trämöblerna. 70:- är ingenting, och trämöbler utan tygdetaljer är väl säkra att ta hem? Jag har fått för mig att ohyra eventuellt bara följer med soffor och liknande, att vägglöss och sånt helst gömmer sig i tyg? Det är så skönt att dra fingrarna genom håret nu när de slitna topparna är borta. Sommarens sol och uteliv har slitit lite på håret, men frisörskan fick ordning på barret igen :-) Nästa vecka blir lugnare hoppas jag. Såvida inte hantverkarna ramlar in och stökar till det för mig förstås. De är säkert jättemorgonpigga dessutom och det är inte jag. Fast den dagen den sorgen, det är ingen idé att ta ut bekymmer i förskott. En gång räcker :-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.