icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473893
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 november 2012 22:07
2

Det blev rätt bra

Till middagen gjorde jag biff stroganoff och kokt potatis, men den stora behållningen för dagen blev de gröna linserna som jag kryddade med lite olivolja och kryddor (bland annat cayennnepeppar). Jag hade så när glömt hur gott det är med linser (igen)! Även dagens styrkepass blev riktigt bra. Styrketräningen brukar hamna lite vid sidan, bli lite bortglömd men idag tog jag itu med ett pass. Återupptäckte musslan ([LANK]http://www.youtube.com/watch?v=l8CQq8_GYhU [/LANK]) och körde utfall. Dessutom körde jag enbenshöftlyft. Den känns bra i baken efter ett tag. I alla fall om man inte låter rumpan vila mot golvet, bara nudda. Tvåbenta höftlyft körde jag också, och draken, knäböj, benlyft och en förfärlig massa crunches och situps. Jag noterar roat att jag är starkare i de sneda magmusklerna än i de raka. Det blev en omgång biceps, triceps, shrugs och delta också med gummibandet. Slutligen körde jag en planka, 1 minut samt balansbräda 15 minuter. Jag försökte verkligen göra knäböj på brädan men det enda jag fick till var lite nigningar :-) Så i princip kan man säga att det blev mycket rumpa, höft och mage. Lite rygg, armar och axlar. Hoppas jag inte överdrev nu bara, träningsvärk är kul men bara i måttliga mängder :-) En av övningarna jag kör vet jag inte vad den heter men den ser ut så här:

Kommentarer

  • 21 nov 2012 08:11
    Flamenco
    Den övningen gör jag på gymmet. Den tar bra :-)
  • 21 nov 2012 09:39
    Ja, den är bra för löpsteget :-)

Logga in för att skriva en kommentar.