icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917292
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 maj 2011 09:07
8

Dan före dan

Imorgon, 11:30 smäller det. Idag bestämde sig kroppen för att 68.5kg minsann var en mycket bättre vikt än 68.8 som jag vägde igår. Nåja, det löser sig säkert på något sätt. Om vädret blir som idag blir det svalt att springa. Det löser sig det med. Jag brukar bli väligt varm när jag springer, så svalare väder än det varit de senaste åren vore inte så dumt. Idag ska vi hämta nummerlappen, gå och kika lite på mässan vid Danicahallen och äta på Pastahuset. Sista chansen att ladda glykogendepåerna.

Kommentarer

 • 27 maj 2011 09:22
  Lycka till i morgon! Hoppas själv en dag kunna genomföra det. Men jag siktar in mig på Varvet nästa år eller ngn annan halvmara - ev Oslo.
 • 27 maj 2011 09:30
  Tack! Jag tror du har kapacitet att fixa Stockholm Halvamarthon redan i höst, om du känner dig sugen - det är en snabb bana, läge för bra tid också :-)
 • 27 maj 2011 09:51
  Troxii
  Men jag förstår inte, du vill inte gå ner för att? :p
 • 27 maj 2011 12:22
  Låter bra, var ett par år sedan jag var i Sthlm -kanske kan jag locka med mig min 18-åring också - med betet "Shopping"
 • 27 maj 2011 13:37
  Shopping i Storhult är minsann hård träning det med ;-), borde finnas med i motionslistan! :-D
 • 27 maj 2011 14:51
  Bummlan
  Du låter peppad och taggad LadyG! Jag har lagt fram hekarutstyrseln här. Undrar om jag inte ska ta den på träningsrundan i morrn så den är passande svettig och fin till tv-titten! [FET]Xara [/FET]- men shopping finns ju inlagt. Menar du att det ska finnas en för varje tätort????? Lämna som förslag i Forumet så får vi se vad vi får för reaktion på det :D
 • 27 maj 2011 16:12
  hej det låter härligt. Heja heja o lycka till nu på loppet hälsn yrla
 • 27 maj 2011 16:48
  Katri, Xara - shopping är tuffa saker! Timmar att gå och gå och gå... Man kan få ont i fötterna för mindre :-) Troxii, jag vill inte tappa vikt när det är meningen att jag ska ladda. När man glykogenladdar lagrar man in lite mer energi i musklerna än vanligt, vilket betyder att man går upp i vikt nånstans mellan +0.5 och +1kg hade jag tänkt mig. Bummlan, jag är nog rätt laddad mentalt. Ska se om jag inte lyckas ladda fysiskt också :-) Tack Yrla :-)

Logga in för att skriva en kommentar.