icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970166
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 april 2011 23:43
6

Damhockey?

Undrar just om Tre Kronor misstagit sig och trodde det var damhockeyregler i årets VM. För det måste vara därför jag bara kunde se EN enda solid tackling på hela mtachen?

Kommentarer

 • 1 maj 2011 03:35
  True dat. Inte för att vi har ett så starkt lag men ändå, come on. Nu såg jag inte hela matchen eftersom det var för mycket jävla fulla idioter som röjde omkring men var inte Ersberg ganska risig? Dock tycker jag att det är värre med Rysslands förlust mot Tyskland. Ryssland ställer alltid upp med en hyfsad trupp, de har Kovalchuk, ett antal andra NHL-spelare och resterande kommer från KHL. Men för all del, mer fysisk hockey. Det här blir som en vals i jämförelse med slutspelet i NHL.
 • 1 maj 2011 11:07
  Ersberg såg skakig ut. Nervös, fumlig och släpphänt. Backarna var flrvirrade, felplacerade och slöa. Enda spelaren som verkade veta vad han gjorde var Loui Eriksson. Ryssarna trodde jag skulle vara finallag, och det tror jag nog fortfarande. Om de kan sluta käbbla inbördes. Finland har sitt finalspöke, så det spelar ingen roll hur bra de spelar fram till finalen. I finalen får de stora skävlan och tappar bort sitt fina spel. Ush, vilket urvattnat VM. Om Kanada hade skickat alla sina bästa hade det inte rått något tvivel om vem som hade det bästa laget, men nu skickar de B-laget...?
 • 1 maj 2011 15:15
  Loui Eriksson är duktig, gick ju som tåget i NHL ett tag. Ryssarna lär nog bli samspelta till slutspelet och då kommer de att vara livsfarliga. Kanada vet jag inte vart jag ska placera; förvisso är det inga dåliga spelare de har med sig. På målvaktssidan klarar de sig mer än väl, Reimer är riktigt duktig och även Dubnyk har spelat upp sig i år. Duchene, Spezza, Eberle, Tavares, Zajac och så Nash som kanske är den bästa. Däremot på försvarssidan saknar de mycket viktiga pjäser. Men borde det inte vara dags för Finland strax? :)
 • 1 maj 2011 16:42
  Finland har inga bra traditioner när det gäller finaler. De verkar låsa sig, bli överambitiösa och glömmer spela det spel som tog dem dit. Det är inte för inte de har så många silver och brons men bara ett VM-guld. Det är inte det att de är dåliga - tvärt om. Det bara skiter sig om de kommer till final, kanske för att de tror det ska skita sig så det blir en självuppfyllande profetia?
 • 1 maj 2011 18:43
  Haha evil forces. Inte fick vi se något styrkebesked från Ryssland nu heller; det var fan inte långt ifrån att det sket sig igen. Däremot körde ju Kanada bokstavligt talat över Frankrike men det var väl ganska väntat :). Ska bli intressant att se Sverige imorgon, det måste ju bli förändring. Undra om Fasth får kliva in istället för Ersberg nu.
 • 1 maj 2011 20:45
  Spelar Fasth som han gjorde mot HV vinner vi VM-guld :-)

Logga in för att skriva en kommentar.